divendres, 26 de març del 2010

REUNIÓ DIJOUS 25 DE MARÇ.

Ahir dijous ens vàrem tornar a reunir per organitzar les tasques del voluntariat i acabar de planificar petits detalls que quedàven pendents dels actes programats per aquest dissabte.


diumenge, 21 de març del 2010

AQUEST DIUMENGE APROFITANT EL MERCAT HEM POSAT UNA PARADETA INFORMATIVA.

Aquest diumenge 21/03 hem aprofitat l'activitat setmanal del mercat per muntar una parada informativa amb l'objectiu de promoure la consulta per el proper 25 d'abril.
La parada a més de repartir informació sobre les activitats que es durant a terme el propers dies en el poble per promoure la consulta en el municipi, aprofitava per vendre tiquets per l'arrossada d'aquest dissabte vinent i oferia productes a canvi de donacions voluntàries. També hem començat a distribuïr per tota la gent interessada pancartes per penjar ens els seus balcons.
"Riudarenes Decideix" agraeix a tota la gent que durant el matí d'avui s'ha apropat a la nostre paradeta i ha col·laborat per tirar endavant aquest projecte a la nostre vila.
Aquest tipus d'activitats son bàsiques per poder fer arribar el nostre missatge a la gent i per això durant les properes setmanes organitzarem més esdeveniments. Us mantindrem informats amb el bloc i repartint fulls informatius casa per casa.
Plataforma "Riudarenes Decideix"